péntek, június 30, 2006

Megerkeztem!!



Tegnap este vegre megerkeztem Irorszagba. A repulouton semmi gaz nem volt, viszonylag gyorsan eltellt az a cirka 3 ora. Az eso esett rendesen, mikor megerkeztem, de kb. erre is szamitottam. Sean kicsit kesve ugyan de felvett a repteren, majd be is ultunk az egyik Porsche-jaba (na nem kell megijedni, klasszikus darab, de nagyon penge!) es mar szaguldottunk is a kis falvacskaba, ahol lakik. Masfel oras kocsikazas es dumalas utan megerkeztunk hozza.
Ejfel fele mar teazgattunk meg beszelgettunk, majd 1 ora tajekan nyugovora tertunk. Ma mar nagyon szep nap van, sut a Nap 7 agra.
Sean haza nagyon szep. A cime tetszik a legjobban, irrol angolra leforditva: The House on the Stream (vagyis a haz a kis folyonal). Es tenyleg van egy kis csermely a kertnel, ami csordogal szorgosan. Es a vicc, hogy a postas igy is megtalalja hogy hova kell vinni a leveleket.
Ma elmegyunk Carrick-be, ahol elso dolgom lesz, hogy veszek egy konnektor-adaptert, itt ugyanis 3-tus konnektorokat hasznalnak a nalunk megszokott 2 tus megoldas helyett. Megaztan veszek egy SIMkartyat is, mert kicsit draga lesz igy a roamingolas a Pannonnal.

Nincsenek megjegyzések: