csütörtök, július 02, 2009

Big Money a haverom és egyben a társam :)

Vasárnap staff party volt, amolyan hivatalos fajta. Magyarán minden alkalmazott meg volt hívva a Gings Pubba fél 10-re, közös sörözés/beszélgetés/örömködés céljából. Némi késéssel érkeztem, addigra a többség már ott volt. Megvan ezeknek a buliknak a megfelelő szerepük a céges ügyvezetésben, úgy érzem. Jó látni, hogy bizony a managerek és az egyszerű beosztottak is jól tudják érezni magukat egy közös este során, feloldva mindenféle mhnkahelyi kötelesség és felelősség alól. Jó volt látni például Laurát enyhén berúgva, Annáról is kiderült hogy tud normálisan is viselkedni a többiekkel. A Gingses sörök után átmentünk a Havanába, ott ugyanis élőzenés este volt. Régi kollégákkal pacsizás, ezáltal egyedi áron értékesített italok (csak egy példa: 2 jack daniels, 2 malibu, 2 kóla rendelésből kb. csak a kólát kellett fizetnem). Anna pasijával összebarátkozás, sztorizás, közös röhögcsélés, meghívás elfogadása Anna és Cahir leendő esküvőjére, kínos összepillantások, mosoly, fél 3-kor nyomás haza.
Másnap korán kellett kelnem, ugyanis 10re mentem műsort szerkeszteni. Csíkszem, bagolyfül, lomha mozgás, botba be, üdítő kosárba, lottósorsjegy kézbe, 2 mező kitölt (2 euro), fizet. Aznap fáradtságom ellenére hibátlanul megcsináltam a moziműsort, kettőkor hazajöttem, aludtam. Este nézem a lottószámokat, lett 3 találatom! Na nézem is rögtön mit nyertem... 3 euro értékű kaparóssorsjegyet. Másnap lementem a boltba, beváltottam a nyereményt, lekapartam a szutykot a kártyáról, és lám-lám: nyertem 5 eurót.



"The technology of yesterday becomes the art form of today" - Marshall McLuhan

3 megjegyzés:

Eva írta...

Wow, Te aztán szerencse fia vagy!Nem semmi!!! Amúgy ebből a postból mi a tanulság? Legközelebb a cola helyett malibut vagy jack danielst kell rendelni:)))

Szilárd írta...

A tanulság talán annyi, hogy néha nem jön rosszul ha az ember bárban dolgozott :)

Eva írta...

Tudom, csak poénnak szántam:)