hétfő, április 06, 2009

A WC és George W. Bush

Viszonylag rövid idő alatt hoztam el viszonylag nagy mennyiségű posztert a mozibol. Peti mondta, hogy valami olyasmit is hozzak már, amit a fürdőszobába kitehetnénk, mert a WC felett eléggé el van kopva a festék. Gondoltam Oliver Stone W c. filmjének plakátja tökéletesen meg fog felelni ennek a célnak. Fel is tettük hát tegnap este oly módon, úgy pozícionálva, hogy az USA legkevésbé népszerű egykori elnöke éppen a brét fürkéssze tekintetével, ha férfi ember áll a WC elé, illetve trónolás esetén a szemben lévő tükörből tegye ugyanezt. Valahogy így:

Ma reggelre azonban kiderült: még a WC fala sem tűri W-t. Vagy keretet kell neki találnunk és úgy felszögelni a falra, vagy a retyót kell beidomítani, hogy viselkedjen rendesen, ha új lakó érkezik a terepre.
Délután voltam Charlie Runkle hasonmásánál (Dermot) a 4HOME-ban, mivel hamarosan újabb szórólapokat fogok tervezni. Ezúttal egy csodálatos seprűgép (!) és festékek lesznek a porondon, illetve pár hét mulva egy több oldalas brossúrát kell összehozni majd.
Ma szabadnap lévén megint elmentem filmet nézni. A Monsters vs Aliens került terítékre ezúttal. Teljesen jó, ötletes, humoros, forlmaldehides üveg 85%. Seth Rogen hangja B.O.B. szerepében zseniális, az elnök karaktere pedig mindent visz... Aki nem hallott volna róla még, az lesse meg a trailert:

A mai képen a Landmark látható éjszakai pompájában:


"I know the human being and fish can coexist peacefully" - George W. Bush

Nincsenek megjegyzések: