hétfő, április 20, 2009

Buli van aprajafalván

Mindenek előtt beszámolok az OTDK-ról. A verseny napját előrehozták,  nem tudtam hazamenni. Online úton nem lehetett megtartani az előadást, erről pont az idei ülésen hoztak döntést. Erről lecsúsztam.
Mostanában a szokásosnál több filmet nézek, már nem csak a szabadnapokon megyek vissza a moziba :) Mivel az értékelés pár filmnél elmaradt az előző bejegyzésekben, itt jön most egy lista:

Push 73% --- A Lucky Number Slevin rendezőjének új filmje, teljesen rendben van, csak valahogy nem áll össze koherenssé...
Doubt 81% --- Egy film a kételyekről... Szerintem nagyszerű.
Fast & Furious 67% --- Vélemény lejjebb.
Seven Pounds 70% --- Will Smith szomorúan néz 2 órán keresztül. Egyébként rendben van.
W 65% --- Ezt valahogy nem értem. Oliver Stone-t pedig még kevésbé.

Nemrég belefutottam egy reklámba, ami igencsak megfogott. Az érdekessége a dolognak az, hogy a maga a cég sem szívem csücske, a reklámokkal pedig ki lehet űzni a világból. Most azonban mégis megenyhültem. Az online verzió sajnos nem adja vissza annyira a hangulatot, de azért megteszi így is.



Pár bejegyzéssel ezelőtt meséltem arról a nagyszerű oldalról, ahol olcsón nyomtatnak fotókat. Ki is próbáltam múlt héten, ma jött is postán a pakk. Csak információképpen: 30 fényképet 2,75 euróért postáztak el... A szolgáltatás egész Európára kiterjed, tehát ha valaki kedvet kapna az olcsó fotónyomtatáshoz, szóljon, és dobok egy meghívót. Mostmár csak egy jókora képkeretre lesz szükségem, és újabb képek fogják dísziteni kis szobám falát. Egy pár példa, hogy mik fognak kikerülni:

Tegnap este egy páran elmentünk mulatni. Monica, Vera, Peti, Gábor és én a megújult nappalinkban gyülekeztünk, onnan mentünk a Swingin' Donkey-ba. Jó hangulatban tellt az este, és íme egy kép arról, hogy hogyan buliznak az írek:

Ezek pedig mi lennénk, csak szolidan, a teljesség igénye nélkül...

"England and America are two countries separated by a common language." - G. B. Shaw

5 megjegyzés:

hb írta...

az utolso kepen az vincent price lenne?

Szilárd írta...

Nos, nem nyertél hangszórót kedves Balázs. A kép a Good Night and Good Luck-ból van, David Strathairn.

Máté írta...

Helobello!
Elkelne ez a maghívó az olcsóoldalra! Hálás lennék érte! Nem fogod elhinni, de ez a reklám az én érdeklődésemet is felkeltette...mert benne van a Garnett :) Van egy másik verzió "the Game" címmel. Zseniális zene van a végén. Fel is vettem a kapcsolatot a remixet készítő csapattal, hogy azonnal küldjék, de sajna csak 1 perc 11 másodpercet kevertek eddig:( Amúgy örülök, hogy jól vagy!

Máté írta...

Ja, és így a magyar is tud mulatni! Lásd: Mignon két évvel ezelőtt!

Szilárd írta...

Máté koma, meghívó ment! A mignonos példa valóban megállja a helyét, a különbség az, hogy ez itt rendszeres :)