vasárnap, július 30, 2006

Felvettek

Voltam John Dolannél, a Landmark Hotel managerénél interjún. Megmondtam neki, hogy hétvégén tudok dolgozni, különben felejtsen el. Úgy tűnt, hogy a magabiztos hozzáállás bejött neki, mert minden hezitálás nélkül felvett.
Balázs utánajárt, hogy melyik munkakör lesz az enyém, és állítólag az 'elsőosztályú' részlegen fogok asztalokat takarítani, poharakat polírozni, stb. Szerencsésnek számítok, azt beszélik :-) Így ha akad egy kis meló Jerrynél vagy Paulnál, akkor azt hétköznap továbbra is tudom folytatni, hétvégenként meg lesz hivatalos, bejelentett munkám.
Holnap megyünk megint Sligoba, megnézzük az ottani apátságot, meg lehetőség szerint a megalith cemeteryt. Na meg persze elhozom majd a Quake IV Special Editiont, amit 25 ojróért vesztegetnek az egyik boltban (otthon ugyanez 16.000 HUF) :-))))
Ma Juditnak volt születésnapja, nála volt ma kiadós, nagyon finom ebéd. Úgyhogy most tele a pocakom :-P Kaja terén egyébként mostanában megint szerencsém van, mert olcsón találunk nagyon jó kis kajákat a tecsóban. Múltkor pl. Zotyagép hívta fel a figyelmünket egy amerikai palacsintára (kb. 500g) 99C-ért. Aznap még 60C-es paradicsomot is találtam, úgyhogy mostanság kánaán van az asztalon :-D

Nincsenek megjegyzések: