hétfő, július 10, 2006

Munka van!


Régen jelentkeztem már, de szerencsére jó oka volt: dolgoztam pénteken, szombaton és ma is. Az alattunk lévő Havana Bar felújításán dolgozunk Ferivel. Pénteken és szombaton lámpaállványokat csiszoltunk Ferivel, ma pedig az egyik falat bontottuk szét. Elég jó kis meló volt, ráadásul még jól is fizet.
A farmer's market csütörtökön egész jó lett, találtunk egy halászt, akitől vettünk füstölt hadockot, és mikor megkérdezte kik vagyunk/mik vagyunk, szépen elmondtuk Ferivel hogy mi járatban, honnan. Mikor megtudta az öreg, hogy egyetemisták vagyunk, ajánlott egy olcsó fajta halat is, ami mellé kaptunk kettőt ingyen :-) Úgyhogy nagyon jó fej volt, mondhatom. Estére már sütötte is Ferenc kolléga a halakat, amik igencsak ízletesre sikerültek! A mellé vásárolt sajt (szintén a farmer's market során jutottunk hozzá az egyik sajtárústól) pedig tovább fokozta az élvezeteket :-)
Gondolom észrevehető, hogy felkerült néhány kép a blogra, meg az is, hogy most ékezetekkel írok. Ez annak köszönhető, hogy most Petiéktől írok (ezúton is örök hála). A könyvtár általában tele van, nagyon ritkán van szabad gép, és a legtöbb esetben munkaidőben van nyitva...
Múlt pénteken megjött a PPS számom, innentől kezdve nyithatok bamszámlát! A vicc az, hogy az is néhány napon belül megvan, kézhez kapok egy bankkártyát, ami dombornyomott, tehát lehet vele interneten keresztül vásárolni... Akik már próbálkoztak ezzel otthonról, azok tudják, hogy mivel jár egy dombornyomott kártyát beszerezni mondjuk az OTP-től.

Nincsenek megjegyzések: