kedd, július 18, 2006

Munka es hoseg


Ma (azaz kedden) 10 eves melegrekord dolt meg Irorszagban. Nagyon nagy volt a hoseg! Gondolom otthon sincs kevesbe meleg...
Tegnap es ma Gerryeknel festettunk, es valoszinuleg meg legalabb ket napig ez lesz a program. A munka nem valami kenyelmes, mert a falak, amiket le kell mazolnunk, jo nagy rucskokkel vannak ellatva, igy a sima rollni nem festi be rendesen, a kimaradt hezagokat pedig kis ecsettel kell kikorrigalni.
Okulva a tavalyi Szigetes incidensbol (az ottani lebarnulasom azota is sokak arcara csal szeles mosolyt), ez alkalommal levetettem a polomat, hogy ne egjek le olyan 'szepen' mint egy evvel ezelott. Bar most nem egtem polosra, viszont a hatam es a vallaim szine leginkabb egy homarera emlekeztet.
Mielott meg barki megsajnalna, azert el kell mondani, hogy Gerry nem szivbajos tulzottan. Mikor kertunk higitot, hogy felszedjuk a betonrol a festekfoltot, amit veletlenul ejettunk, mondta, hogy ot tulzottan nem erdekli a dolog. Miutan magyarazkodni kezdtunk, hogy milyen korulmenyek kozt kerult oda az a folt, Gerry egy 'don't panic'-kel lezarta az ugyet. A felesege is nagyon kedves, ma is hozott nekunk behutott narancslevet meg fagyit... Szoval teny, hogy nem a legkenyelmesebb munka, de legalabb jol bannak velunk ;-)

Nincsenek megjegyzések: