kedd, március 24, 2009

Kilátások, mozi és extrák!

Ma Liam meghívott ebédre, illetve hogy megbeszéljük, hogy nagyjából mik lennének a tervei velem a közeljövőre nézve. A Landmark éttermében találkoztunk, és evés előtt illetve közben áttárgyaltuk hogy akkor hogyan tovább. Tetszettek neki a tervek, amiket az árveréshez készítettem, azokat a mai nap befejeztem, holnap nyomtatom és laminálom a moziban. Úgy néz ki, hogy az árverések vizuális dolgait én fogom intézni. Ezek közé tartozik majd PowerPoint prezentáció készítése az aukciós termékekről, amit majd kivetítőről fogunk a nagyérdemű elé tárni, további szórólapok készítése, ilyesmik. Ezen kívül még majd irodai munka is lesz, levelezőlistát kell majd összeállítani, hírlevelet szerkeszteni, kiemelt ügyfelek listáját elkészíteni, azokat kiemelt módon kezelni, stb. Magyarán nem fogok unatkozni.
A moziban ma 8-tól zárásig (hétköznaponként ez 11:30-at jelent) voltam, és mondhatom jól éreztem magam. Csak ketten voltunk Monikával az egész moziban, saját tempóban és módszerrel végeztük a dolgunkat, teljesen jó volt. Már egészen magabisztos vagyok a kasszánál is, és mivel nincs nagy tömeg hétfő esténként, ezért volt idő elbeszélgetni pár kuncsafttal. Köztük volt egy fickó aki nem csak filmet nézni jött, hanem leadni egy szórólapot, ami egy országmenti futást promotál.
A lényeg, hogy ez egy olyan Forres Gump féle futás, kb. 16 résztvevővel, akik körbefutják az ír szigetet (Észak-Írország széleit is beleértve) ezzel keltve fel a figyelmet a céljukra, ami nem más, mint a világharmónia. Akármennyire is klisének hangzik az egész, meg olyan, mintha egy szépségverseny betanult mondókáit hallanánk, valahogy hitelesnek tűnt. Gary szerint (így hívják az illetőt, akivel beszéltem) van köztük egy magyar résztvevő is. Bővebb infó erre:
A munkaköri feladataim közé tartozik az úgynevezett "screencheck", azaz be kell mennem a termekbe, mondjuk félóránként, megnézni, hogy minden rendben van-e, nem telefonál-e valaki, nem teszik-e fel a patáikat a székekre, ilyesmik. A mai screencheck során láttam egy részletet a Gran Torinoból. "Na." gondoltam, ezt fogom megnézni az egyik szabadnapomon (heti egy ingyen mozi jár az alkalmazottaknak amikor nem dolgoznak). Mivel nem tudtam eddig túl sok mindent a filmről, csak azt hogy Eastwood papa újabb remekelése, ezért elég kellemesen érintett az az 1 perc amit láttam belőle. Bővebb jelentés a filmről később.
Elhatároztam, hogy némi extrával is bővíteni fogom a blogpertoárt (milyen szépen egyesítettem a blogot meg a repertoárt, hoppáré!), tehát ezentúl mindig lesznek: KÉPEK (tádáááá - harsonaszó) és IDÉZET (tádááá - szintén harsonaszó).
Mai éjjeli képcsokor: Az udvarunk és a mozi

Az idézet pedig így szól:
"Kend be gulyáskrémmel a hátam" - Vad Fruttik: Sárga Zsiguli c. számából

1 megjegyzés:

hb írta...

nekem nagyon tetszett a film. ingyen neztem egy momentumos staff screening alkalmaval es en kacagtam a leghangosabban a teremben a ugyanis sokkal mokasabb volt, mint ahogy a trailer sejtette.